OUDDUITSE HERDERS
Contacteer ons

info@vansantvliethoeve.be

GSM vanuit België:

0478/42.27.09

Vanuit buitenland:

+32 478/42.27.09

Aanvragen

Duitse herdershonden op pensioen

Hieronder geef ik wat uitleg over onze lieve honden die op pensioen zijn.

Ciska en Elvis
Oudduitse herdershonden Ciska en Elvis op pensioen

Ciska vande Gitsberg

Oudduitse herder teefje wolfsgrauw / zwartbruin. Dankzij Ciska ben ik kunnen starten met mijn kennel. Dankzij haar beleef ik mijn droomjob (hobby).

Zij heeft mij 4 mooie nestjes gegeven in evenveel jaren. Maar op een moment zag je dat het te druk werd voor haar en heb ik de moeilijkste beslissing genomen die er was. Maar door mijn respect en liefde voor haar heb ik beslist om naar haar te kijken en niet naar mezelf. Want liefde is ook soms een beslissing nemen die pijn doet maar voor haar het beste was. Zij is dus gesteriliseerd en woont nu op een kwartiertje van hier bij mijn veearts. Dus echt uit mijn leven is ze niet.

Elvis van de scholingshoeve

Oudduitse herder reu zwartbruin. Elvis is hier opgegroeid maar wegens omstandigheden word er niet met hem gefokt. Wel blijft hij hier want het is een echt mama’s kindje.

Hindyana von Schloss Bladehorst

Indy is hier als pupje ons groepje komen vergroten,zo klein als ze was bij aankomst zo een grote dame is het gebleken in haar opgroeien.Enkele hele mooie nestjes heeft ze ons gegeven waaronder haar dochter Do.Maar soms beslist de natuur dat het genoeg is en dit is hier het geval geweest.Dus omdat het geluk en de gezondheid van onze schatjes voorop staat gaat zij in pensioen maar blijft zij hier om onze jonge meiden op het goede pad te houden.

Ook met pensioen

01/01/2021: Langstokhaar herder Raoul von der Freiheit Westerholt

01/01/2021: Oudduits herder teefje Bailey Van Santvliet hoeve