OUDDUITSE HERDERS
Contacteer ons

info@vansantvliethoeve.be

GSM vanuit België:

0478/42.27.09

Vanuit buitenland:

+32 478/42.27.09

Duitse herdershonden op pensioen

Hieronder geef ik wat uitleg over onze lieve honden die op pensioen zijn.

Ciska en Elvis
Oudduitse herdershonden Ciska en Elvis op pensioen

Ciska vande Gitsberg

Oudduitse herder teefje wolfsgrauw / zwartbruin. Dankzij Ciska ben ik kunnen starten met mijn kennel. Dankzij haar beleef ik mijn droomjob (hobby).

Zij heeft mij 4 mooie nestjes gegeven in evenveel jaren. Maar op een moment zag je dat het te druk werd voor haar en heb ik de moeilijkste beslissing genomen die er was. Maar door mijn respect en liefde voor haar heb ik beslist om naar haar te kijken en niet naar mezelf. Want liefde is ook soms een beslissing nemen die pijn doet maar voor haar het beste was. Zij is dus gesteriliseerd en woont nu op een kwartiertje van hier bij mijn veearts. Dus echt uit mijn leven is ze niet.

Elvis van de scholingshoeve

Oudduitse herder reu zwartbruin. Elvis is hier opgegroeid maar wegens omstandigheden word er niet met hem gefokt. Wel blijft hij hier want het is een echt mama’s kindje.